Godt hundearbejde førte til anholdelse af tyve


Et kvindeligt vidne opdagede i nat klokken 2, at to mænd var brudt ind i en bil, der holdt parkeret på Nattergalevej i Fuglebjerg.

De to mænd, der sad inde i bilen, stak af, da de så kvinden. Politiet blev tilkaldt, og kort efter kom en hundepatrulje til stedet. Bilen blev undersøgt, og politihunden blev sat til at følge et spor efter de formodede gerningsmænd.

Sporet førte hen til en adresse i nærheden, hvor to mænd blev på 17 og 18 år blev anholdt og sigtet for biltyveri.

#Fuglebjerg #Tyveri

857 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com