Mindre brand i jordcontainer på Skovburren i Næstved


En mindre brand i en nedgravet affaldscontainer på Skovburren i Næstved, sendte Midt- og Sydsjællands Brand & Redning på udrykning torsdag aften.

Beboere på Skovburren tæt ved en af områdets jordcontainer-øer, bemærkede torsdag aften ved kl. 19.10-tiden, at der var lugt- og røgudvikling fra en af containerne ud for nr. 207, og alarmerede derfor brandvæsnet.

Af ukendte årsager var der opstået en mindre brand i en af containernes affald, som ved brandvæsnets ankomst første fik en ordentlig omgang vand, efterfulgt af en omgang brandhæmmende skum.

Inden brandmandskabet kunne forlade stedet, blev containeren tjekket med et varmesøgende termisk kamera for at sikre, at der ikke kunne opstå en genantændelse af affaldet.

En hurtig aftenopgave til brandmandskabet som allerede var tilbage i daglig orden en lille halv times tid efter alarmen kl. 19.12.

#Containerbrand #Skovburren #Næstved

262 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com