Vold i døråbning på Østre Ringvej i Næstved


Onsdag klokken 11.50 kørte en patrulje til en adresse på Østre Ringvej i Næstved.

En 43-årig mand gik noget ophidset rundt og var temmelig højlydt, mens en 21-årig kvinde fra Glumsø-egnen, der befandt sig på adressen, havde blod i ansigtet og en flænge over det ene øje.

Hun forklarede, at det havde ringet på døren, og da hun åbnede, var det en 32-årig mand fra en nærliggende adresse. Hun genkendte manden, som slog hende i hovedet med et bat, så hun mistede bevidstheden.

Patruljen kørte hen til den 32-årige mands adresse, hvor han lå og sov. Han blev vækket, anholdt og sigtet for vold. Han bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

#Vold #Politi #Næstved

533 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com