Slagsmål i Næstveds natteliv


To patruljer måtte lørdag aften klokken 23.48 til Grønnegade i Næstved, da flere personer var kommet i klammeri.

Vidner på stedet forklarede, at der havde været tumult og slagsmål, men at det var blevet forsøgt standset. I det forsøg var det lykkes for den ene af deltagerne i slagsmålet, en 39-årig mand fra Herlufmagle-egnen, at sparke en anden mand, en 40-årig mand fra Fensmark, i hovedet.

Den 40-årige mand blev kørt bort i en ambulance, mens den 39-årige mand blev anholdt og sigtet for vold. Han blev løsladt igen søndag morgen klokken 8.15.

#Næstved #Vold

409 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com