Kvinde forsøgte at stjæle 50 pakker barberblade


I går klokken 18.47 gik en alarm i gang ved kasselinjen i Bilka i Næstved Storcenter, da en 37-årig rumænsk kvinde gik igennem.

I stedet for at standse op fortsatte hun med at gå. Men hun blev umiddelbart efter tilbageholdt af butiksdetektiven på stedet. Kort efter kom en politipatrulje, og betjentene kunne konstatere, at kvinden havde stjålet ca. 50 pakker barberblade til en værdi et godt stykke over 10.000 kroner. Hun blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

#Butikstyveri #Næstved

756 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com