Medarbejder på genbrugsplads truet på livet


Onsdag kl. 14.31 anmeldte en 53-årig mandlig medarbejder på genbrugspladsen på Møllevej i Ringsted, at han var blevet truet på livet af en mand, hvis adfærd på genbrugspladsen var blevet påtalt af medarbejderen.

Manden havde fjernet nogle blankvåben fra en container, hvorefter manden havde lagt nogle blankvåben tilbage. Da han blev bedt om at lægge alt tilbage, truede manden medarbejderen med en sabel og kørte kort efter fra stedet i en bil medbringende nogle blankvåben.

Disse våben blev dog afleveret inden politiets ankomst af en bekendt til den mistænkte, som blev identificeret som en 56-årig mand fra Jystrup Midtsj. Han blev truffet og anholdt på sin bopæl senere på eftermiddagen, inden politiet sigtede ham for trusler på livet over for den 53-årige medarbejder på genbrugspladsen.

Den anholdte blev løsladt senere på aftenen efter afhøring til sagen, der senere vil finde sin afgørelse i et retsmøde, som den sigtede vil blive indkaldt til.

#Ringsted #Trussel

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle