Medarbejder på genbrugsplads truet på livet


Onsdag kl. 14.31 anmeldte en 53-årig mandlig medarbejder på genbrugspladsen på Møllevej i Ringsted, at han var blevet truet på livet af en mand, hvis adfærd på genbrugspladsen var blevet påtalt af medarbejderen.

Manden havde fjernet nogle blankvåben fra en container, hvorefter manden havde lagt nogle blankvåben tilbage. Da han blev bedt om at lægge alt tilbage, truede manden medarbejderen med en sabel og kørte kort efter fra stedet i en bil medbringende nogle blankvåben.

Disse våben blev dog afleveret inden politiets ankomst af en bekendt til den mistænkte, som blev identificeret som en 56-årig mand fra Jystrup Midtsj. Han blev truffet og anholdt på sin bopæl senere på eftermiddagen, inden politiet sigtede ham for trusler på livet over for den 53-årige medarbejder på genbrugspladsen.

Den anholdte blev løsladt senere på aftenen efter afhøring til sagen, der senere vil finde sin afgørelse i et retsmøde, som den sigtede vil blive indkaldt til.

#Ringsted #Trussel

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com