17-åring faldt ned af skrænt i skov ved Næstved


Søndag aften måtte redningsfolk fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved på tur i skoven, for at assistere en ambulance der var tilkaldt til Borgnakkeskoven der ligger lidt uden for Næstved.

En ung mand var faldet omkring 5 meter ned af en skrænt, der ligger et stykke inde i skoven, han havde ved faldet pådraget sig skader der medførte en tur på sygehuset. Redningsfolkene var tilkaldt da personen efter at være stabiliseret, skulle bæres hen til den ventende ambulance.

Den unge mand havde svinget sig i et reb som var fastgjort til en gren som knak. Skadernes omfang kendes ikke. Efter en lille time var skoven tømt for redningskøretøjer igen.

#Redning

604 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com