Færdselsuheld på Haslevvej ved Ringsted søndag aften.


Kl. 23.24 skete et færdselsuheld på Haslevvej ved Ringsted, hvor en 23-årig mand fra Store-Merløse kørte i nordlig retning.

På et tidspunkt kørte bilen over i den modsatte kørebane og ramte rabatten, hvorefter bilen rullede rundt og landede i en have. Den 23-årige blev kørt til sygehus til kontrol.

Umiddelbart havde han ikke nogen skader.Uheldet skyldtes muligvis træthed.

#Færdselsuheld #Ringsted

75 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com