Motorcyklist skadet i færdselsuheld på Østre Ringvej


Fredag klokken 7.40 kom en 61-årig mand kørende i bil ad Køgevej i Næstved.

Han skulle svinge til venstre mod syd i krydset ved Østre Ringvej, men overså en 20-årig motorcyklist, som kørte mod øst og skulle lige over i krydset. Den 20-årige kørte frontalt ind i den 61-åriges bil med temmelig store skader til følge.

Den 20-årige blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet til behandling for sine skader. Hans tilstand beskrives som kritisk.

#Færdselsuheld #Næstved

696 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com