Kæntring på Karrebæk fjord satte beredskabet i gang.


En hundelufter gående langs Karrebæk fjord i Dyves Bro uden for Næstved, opdagede tirsdag aften lidt før kl. 21.00, at en mindre katamaran jolle med to personer om bord var kæntret godt 200 meter fra land.

Umiddelbart så det fra land ud som om at situationen krævede redningsassistance, og der blev alarmeret via 1-1-2 der straks sendte redningsmandskab fra Midt- og Sydjællands Brand & Redning afsted samt en redningshelikopter fra JRCC.

Mens en politipatrulje og Indsatsleder Jan Pagter Simonsen fra MSBR fulgte med i situationen fra Dyves Bro, kunne man der fra konstatere at de to personer over bord, mere og mere fik tingene under kontrol og fik rejst katamaranjollen på ret køl igen. Da redningsbåden fra MSBR kort tid efter var omkring personerne på fjorden, kunne man der fra over radioen meddele, at situationen var under kontrol, og at alt yderligere kunne afmeldes.

Herefter vendte redningshelikopteren tilbage til sit udgangspunkt, og kl. 21.25 kunne redningsbåden fra MSBR igen tages op på lands, ved isætningsstedet ved Næstved Strandjagtforening for enden af Kanalvej for atter at retunere til garageanlæget på Manøvej.

#Kæntring #Redning #Karrebækfjord

361 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com