Kæntring på Karrebæk fjord satte beredskabet i gang.


En hundelufter gående langs Karrebæk fjord i Dyves Bro uden for Næstved, opdagede tirsdag aften lidt før kl. 21.00, at en mindre katamaran jolle med to personer om bord var kæntret godt 200 meter fra land.

Umiddelbart så det fra land ud som om at situationen krævede redningsassistance, og der blev alarmeret via 1-1-2 der straks sendte redningsmandskab fra Midt- og Sydjællands Brand & Redning afsted samt en redningshelikopter fra JRCC.

Mens en politipatrulje og Indsatsleder Jan Pagter Simonsen fra MSBR fulgte med i situationen fra Dyves Bro, kunne man der fra konstatere at de to personer over bord, mere og mere fik tingene under kontrol og fik rejst katamaranjollen på ret køl igen. Da redningsbåden fra MSBR kort tid efter var omkring personerne på fjorden, kunne man der fra over radioen meddele, at situationen var under kontrol, og at alt yderligere kunne afmeldes.

Herefter vendte redningshelikopteren tilbage til sit udgangspunkt, og kl. 21.25 kunne redningsbåden fra MSBR igen tages op på lands, ved isætningsstedet ved Næstved Strandjagtforening for enden af Kanalvej for atter at retunere til garageanlæget på Manøvej.

#Kæntring #Redning #Karrebækfjord

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle