top of page

Fest og sommerstemning ved Open Air 2017 i Næstved

Opdateret: 9. sep. 2021


Rammen var perfekt da årets Open Air arrangement på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved blev afviklet fredag aften.

Da koncertpladsen blev åbnet stod sommersolen stadig på en skyfri himmel og efterhånden som det gamle kaserneområde blev fyldt med fest- og forventningsfulde glade mennesker, steg stemningen mere og mere.

Jacob Dinesen med band startede løjerne kl. lidt over 20.00, med hans helt eget materiale og egen måde at fortolke folkrock genren på. Godt fem kvarter senere var en succesfuld koncert vel overstået og publikum på pladsen kvitterede med begejstring og klapsalver.

Efter en lille pause og omrokering på scenen, var det hele Danmarks Johnny Madsen der skulle være garant for god musik og fortsat stemning, og det var intet problem. Med nye og gode gamle ørehængere fra hans bagkatalog blev aftenen på Kulturcenteret løftet endnu et hak, og publikum skrålede med på sangene. Omkring kl. 23,00 takkede Johnny Madsen af, og de små 2000 publikummer kunne forlade stedet med en herlig total oplevelse i minderne.

#OpenAir #GrønnegadeKaserneKulturcenter

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page