"Hankatten" rockede Ringsted


Ringsted Festival præsenterede fredag aften Kim Larsen & Kjukken i Lystanlæget i Ringsted.

Fra da allerførste tone blev slået an, var der fællessang og sommerstemning i Lystanlæget, og det blev kun bedre og bedre.

Trods at Kim Larsen ikke er helt ung mere, formåede han at holde lystanlæget i kog med alle de mange hits han i gennem årtier har været musik- og tekstforfatter til.

Flere tusinde publikummer var kommet for at opleve Kim Larsen & Kjukken, og de gik ikke skuffede hjem. Ringsted Festival kan ved dette arrangement afkrydse endnu en succes.

#RingstedLystanlæg #KimLarsenKjukken

106 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com