Kørte råddent i stjålet bil – 20-årig sigtet for tyveri


Mandag aften fik politiet en anmeldelse om en Renault, der kørte hasarderet i området omkring Nøddehegnet i Næstved.

Politiet fandt i løbet af aftenen frem til bilen, der holdt parkeret i Nøddehegnet, og det viste sig, at den var stjålet om torsdagen fra en adresse i Appenæs.

Klokken 00.04 anholdt politiet en 20-årig mand fra Nakskov, som erkendte, at han havde stjålet bilen. Den 20-årige blev sigtet for tyveri af bilen, og han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 01.53.

#Biltyveri

304 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com