Solouheld ved Gisselfeld onsdag eftermiddag


Redningsmandskab fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Haslev blev onsdag eftermiddag kl. 14.03 alarmeret ud til et solo færdselsuheld på Gisselfeldvej mellem Haslev og Gisselfeld.

En kvinde kørende fra Haslev i en sølvfarvet Fiat Punto, mistede af ukendte årsager herredømmet i den bløde højrekurve på Gisselfeldvej ved Søtorupvej, og kurrede over rabatten i højre side og væltede om på taget ved hækken til ejendommen Gisselfeldvej 10 A.

Tililende vidner kom til dels kvinden til undsætning, men de måtte vente til redningsmandskabets ankomst, da man måtte stabilisere bilen så kvinden det kunne komme sikkert ud af den væltede bil.

Kvinden blev efterfølgende kørte til tjek på sygehuset. Hendes tilstand er ukendt.

#Færdselsuheld #Haslev

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com