"Lastbiler for børn" kom forbi børneafdelingen i Næstved


Et par timer før lørdag middag var foreningen "Lastbiler for børn" forbi børneafdelingen på Næstved sygehus.

12 mand og deres lastbiler repræsenteret bredt fra hele vognmandsbrancen, deltog i arrangementet der havde til formål at give børn der har en anstrengt hverdag med sygdom, sygehus, lægeråd, o.m.a en god oplevelse og at få deres tanker afledt fra dette for en kort stund og give dem nogle glade timer.

På en af parkeringspladserne ud for børneafdelingen blev alle lastbilerne linet op, og allerede fra starten kom børn og forældre samt personale fra afdelingen ud for at se og opleve de flotte køretøjer og snakke med chaufførerene, der i løbet af arrangementet uddelte sponsorgaver i form af bamser, kasketter, refleksveste m.m. til de sygdomsramte børn. Også andre interesserede var mødt op og fik del i glæderne.

Afslutningsvis fik børneafdelingen doneret et pengebeløb på et gavekort, som i takt med at ting går i stykker eller bliver stjålet fra afdelingen, kan blive genanskaffet.

Læs mere om "Lastbiler for børn" på deres facebook-gruppe her.

#Lastbilerforbørn #Næstved #Næstvedsygehus

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com