Tre tricktyve måtte gå tomhændede


En 84-årig kvinde på Rødegårdsvej i Præstø fik uventet – og uønsket – besøg mandag.

Klokken 16.35 kom en kvinde ind af den 84-åriges terrassedør, og den indtrængende kvinde ville vise den 84-årige noget på toilettet. De gik sammen derud, men så trak den fremmede kvinde døren i og holdt håndtaget.

Det stoppede ikke den 84-årige beboer, som fik vristet døren op, og da hun kom ud, så hun endnu to kvinder, der kom ud fra hendes soveværelse. Den 84-årige kvinde greb fat i de indtrængende kvinder og smed dem ud af lejligheden. Tilsyneladende er der ikke forsvundet noget fra lejligheden.

De tre kvinder beskrives som følger:

A: Kvinde, østeuropæisk udseende, 25-30 år, 160-170 centimeter, fedladen, mørklødet og brunt hår. Hun talte dansk med accent og var iført gråt tøj.

B: Kvinde, østeuropæisk udseende, 40-45 år, 160-170 centimeter, kraftigt bygget, mørklødet. talte dansk med accent og var iført sort tøj.

C: Kvinde, østeuropæisk udseende, 40-45 år, 160-170 centimeter, kraftigt bygget, mørklødet. Talte dansk og var iført sort tøj og tørklæde over håret.

#Politi #Tricktyveri

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com