top of page

Børnenes Sct. Hans i Fensmark igen i år!


En række foreninger og institutioner i Fensmark er igen i år gået sammen om at lave årets udgave af den årlige Sct. Hans fest bag ved Folkemusikhuset på Holmegaardsvej i Fensmark.

Det hele er tilrettelagt således, at småbørnsfamilier kan opleve en rigtig Sct. Hans aften og samtidig få puttet de mindste i ordentlig tid.

Kl. 17 er vi klar

Fra kl. 17 vil der være forskellige aktiviteter: Pop dine egne popcorn hjulpet på vej af voksne. KFUM/De grønne spejdere vil have dej, pinde og et lille bål klar, så der kan bages snobrød.

Dagplejen Boblerne vil teste hvor god du er til at fiske i en fiskedam? Og de vil sidde klar med farverne til en gang ansigtsmaling. Og du kan få en flot tatovering? Fensmark IFs Gymnastikafdeling vil lave zumba-opvisning ca 17.30. Og så kan du prøve at gå på stylter. Hvis du tør? Måske mor eller far skal støtte i starten?

Ingen Sct Hans uden bål med en heks!

SFO Tvebakken kommer med en flot heks til bålet. De grønne spejdere laver fakkeltog til bålet og sørger for, at det bliver tændt. Og så skal vi selvfølgelig synge "Midsommervisen", som vil være trykt til alle. Og "Fensmark Glade Stemmer" vil synge for. Båltaler vil være byrådsmedlem Michael Perch.

Bålet tændes allerede kl. 19 af hensyn til børnene.

Pølser Street, kendt fra SuperBrugens p-plads, vil sælge pølser og samt cacaomælk, selvfølgelig. Men man er også mere end velkommen til at tage madkurven med. FolkeCaféen, som er arrangør, vil sætte borde og stole frem i begrænset antal. Vil man sikre sig en stol, er man velkommen til at tage klapstole med. Et tæppe kunne også være en god idé. Der vil kunne købes øl, vand og vin til FolkeCaféens sædvanlige lave priser. Og under det hele vil Michael Perch synge og spille.

Det er gratis.

Det er gratis at deltage, og det skyldes bl.a. at SuperBrugsen igen i år har støttet os på forskellig vis, hvilket vi siger tak for. Vi ses fra kl. 17 til årets havefest i Fensmark: en hyggelig børnevenlig Sct Hans aften.

Billedeserien er fra et tidligere arrangement.


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page