Tricktyve på spil i hele politikredsen


Politiet fik tirsdag tre anmeldelser, om noget der ligner forsøg på tricktyveri.

Den ene fandt sted i Faxe, hvor en 86-årig kvinde på Baldersvej mandag klokken 17.30 fik besøg af to kvinder, som sagde, de var fra noget rottebekæmpelse. Den 86-årige ville først ikke åbne, men så blev den ene ’rottebekæmper’ ubehagelig i tonen og sagde til den 86-årige, at hun skulle lukke dem ind og i øvrigt selv gå ud på toilettet. Heldigvis nægtede den 86-årige fortsat, og så forlod de to ’rottebekæmpere’ stedet.

På Storegade i Stege fik en 91-årig kvinde uønsket besøg. Det var mandag klokken 15.00, og her havde en kvinde banket på og mast sig ind i lejligheden, da den 91-årige åbnede døren. Trods overraskelsen fik den 91-årige samlet sig og skubbede damen ud af boligen igen, og så låste hun døren.

Endelig fik en 92-årig kvinde på Frederiksgade i Slagelse også en ubuden gæst et sted mellem klokken 12.30 og 12.45. Det var en mand, der sagde, han havde haft indbrud og ville se, om der havde været indbrud hos den 92-årige også. Han gennemgik boligen og fjernede 1.000 kroner i kontanter imens. Manden beskrives som følger: 25-35 år, sydeuropæisk udseende, 185-190 centimeter, almindeligt bygget, brunt hår, talte dansk og var iført kasket, beige shorts, hvid t-shirt og hvide sneakers.

#Tricktyveri #Politi

168 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle