Ukrudtsbrænder satte ild til bambus på Ærtebjergvej i Næstved


Uheldig omgang med en ukrudtsbrænder var lørdag ved 13.30-tiden årsag til at der gik ild i en større busk af bambus på Ærtebjergvej i Næstved.

Ved Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings ankomst til adressen havde ejeren selv fået situationen under kontrol.

Brandmandskabtes opgave blev kun til lidt efterslukningen af bambussen. Da busken stod tæt på gavlen af huset fik tagudhænget også en gang vand for en sikkerheds skyld.

Kl. 14.00 var alt igen lytter idyl på Ærtebjergvej.

#Ukrudtsbrænder #Brand

243 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com