top of page

Saunabrand i Næstved Roklub på Kanalvej


Det blev til en noget af en dramatisk tur under bruseren for nogle personer, som efter badet havde planlagt at skulle en tur i sauna i Roklubbens lokaler på Kanalvej i Næstved, for kort tid efter at saunaen var tændt, stod hele rummet som var af træ i flammer.

Midt- og Sydsjællands brand & Redning i Næstved fik alarmen klokken 10,58 om bygningsbrand, og var forberedt på at hele bygningen som er af træ stod i flammer, meldingen lød nemlig for inden på, at ilden var ved at udvikle sig. Heldigvis ligger brandstationen kun få hundrede meter fra brandstedet, så derfor lykkedes det for et røgdykkerhold, at begrænse ilden til selve saunaen som udbrændte.

Efter at ilden var slukket blev væggene i saunaen revet ned, for at være sikker på at der ikke var skjulte lommer med ild. Det lykkedes alle at komme ud af bygningen uden at lide overlast.

#Saunabrand #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page