Saunabrand i Næstved Roklub på Kanalvej


Det blev til en noget af en dramatisk tur under bruseren for nogle personer, som efter badet havde planlagt at skulle en tur i sauna i Roklubbens lokaler på Kanalvej i Næstved, for kort tid efter at saunaen var tændt, stod hele rummet som var af træ i flammer.

Midt- og Sydsjællands brand & Redning i Næstved fik alarmen klokken 10,58 om bygningsbrand, og var forberedt på at hele bygningen som er af træ stod i flammer, meldingen lød nemlig for inden på, at ilden var ved at udvikle sig. Heldigvis ligger brandstationen kun få hundrede meter fra brandstedet, så derfor lykkedes det for et røgdykkerhold, at begrænse ilden til selve saunaen som udbrændte.

Efter at ilden var slukket blev væggene i saunaen revet ned, for at være sikker på at der ikke var skjulte lommer med ild. Det lykkedes alle at komme ud af bygningen uden at lide overlast.

#Saunabrand #Næstved

342 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com