Groft hærværk til privat fest


På en adresse i Karrebæksminde var der lørdag fest for en 17-årig kvinde, som fejrede fødselsdag.

Tre uønskede gæster blev bortvist fra festen, men det tog de ilde op og vendte tilbage klokken 4.20, hvor de medbragte en flok venner og begik omfattende hærværk mod biler foran boligen, hvor der var fest, og mod selve boligen, hvor de knuste flere ruder.

Der opstod tumult, og gruppen kørte fra stedet igen, men en patrulje fik standset en bil og anholdt fire personer på henholdsvis 18, 19, 19 og 22. De bliver nu sigtet for både groft hærværk og husfredskrænkelse.

#Politi #Karrebæksminde

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com