Hasarderet kørsel ved De Hvide Svaner


Ejeren af en mark der ligger ved De Hvide Svaners camping ved Karrebæk blev noget overrasket, da han passerede sin mark på vej til arbejde tirsdag formiddag. Her kunne han nemlig se, at en bil var havnet inde midt på marken i løbet af natten.

Hvad der var sket var han ikke blevet orienteret om. Af en eller anden årsag var en lille Renault Clio havnet inde midt på marken. Hjulspind og hjulspor vidner om at man havde kørt rundt i området, sikkert i forsøget på at komme ud på vejen igen. Heldigvis blev ingen af de 38 får og 2 heste som græssede på marken ramt. En stor del af hegnstrådene med pæle der omkransede marken, havde nemlig fulgt med køreturen rundt, men havde viklet sig om køretøjet så videre kørsel blev forhindret.

Det er nu op til folkene fra Rohavegård ved Klinteby, som råder over marken, at få talt dyrene så man er sikker på at ingen er løbet fra stedet. Der forestår også et større arbejde med at få genetableret indhegningen, som er ødelagt over flere hundrede meter.

#Hasarderetkørsel #DeHvideSvaner #Karrebæksminde

624 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com