Midt- og Sydsjællands Brand & Redning havde en rolig Sankthans


En røgkanon der var gået af ved en fejl på Næstved skole på Karrebækvej, en uheldig afbrænding i Gelsted, og en grundstødning på Karrebæk Fjord var opgaverne som redningsfolkene fra MSBR blev kaldt ud til Sankthansaften.

Klokken 20,48 blev stationsleder Jan Pagter Simonsen kaldt ud til en adresse i Gelsted, for at bese en afbrænding som anmelderen ikke mente foregik på betrykkende måde. Ejeren blev vejledt om de gældende regler for afbrænding. Klokken 21,37 blev vagtmandskabet fra Næstved sendt til Næstved skole på Karrebækvej, her var der udløst en automatisk brandalarm, ved ankomst viste det sig at være en røgkanon der var aktiveret ved en fejl.

Senere på aftenen klokken 23,11 var den gal igen i Gelsted, den afbrænding fra tidligere, havde nu fået så stort et omfang, at man mente at der var fare for både biler og bygninger, derfor blev brandfolkene fra stationen i Herlufmagle sendt til adressen for at slukke bålet.

Lidt før midnat klokken 23,32 måtte redningsbåden fra Næstved en tur på vandet, der var indløbet en melding om en grundstødning på Karrebæk Fjord, en båd var i mørket gået på grund ved det gamle vrag der ligger tæt på Gavnø. Inden en tilkaldt helikopter nåede frem, blev aktionen heldigvis afblæst, da en anden båd var kommet de nødstedte til hjælp, båden kom fri af grunden uden problemer, så den selv kunne sejle videre.

#SktHans #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va