Politiet efterlyste ældre mand fra Præstø.


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyste kl. 21.08 på Twiitter, en 70-årig mand fra Præstø.

Manden var gået hjemme fra i nedtrykt tilstand. Manden er 190 cm. høj. Er kraftig af bygning. På tidspunktet hvor han gik hjemme fra, var han iført en mørkeblå T-shirt samt kakifarvede bukser samt muligt sort eller blå jakke.

Kl. 21.47 kunne politiet meddele at manden var kommet hjem igen, og var i god behold.

#Efterlysning #Præstø

80 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com