Tyverier fra biler – husk at fjerne dine værdigenstande


Politiet har i weekendens løb fået en hel del anmeldelser om tyverier fra biler, der har holdt parkeret rundt om på kredsens parkerings- og rastepladser.

Specielt området ved Villa Galina og Svenskekløften har været temmelig belastet af tyverier, hvor tyvene har smadret bilen vinduer for at komme ind til værdigenstandene.

Politiet opfordrer derfor til, at man sørger for at tømme sin bil for fx iPads, solbriller, tasker mv.

#Biltyveri #Politi

59 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com