Brand i motorrum på gummiged ved Toksværd


Chaufføren på en gummiged måtte hurtigt ind til siden, da der udbrød en mindre brand i motorrummet, på Landevejen mellem Boserupskoven og Toksværd, tirsdag aften.

Vagtcentralen hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning modtog alarmen kl. 19.02, og sendte straks udrykningsholdet afsted. Dieselolie på motorblokken var blevet antændt, men var ved brandmandskabets ankomst brændt ud, så opgaven blev at sikret at en genantændtelse ikke kunne ske. Årsagen til dieseloloien på motorblokken er formegenlig en utæt brændstofslange.

Efter at have givet motoren en gang vand, kunne brandmandskabets atter retunere til Næstved. Tilbage står nu gummigeden som skal have et lille eftersyn på stedet, inden den kan fortsætte.

#Brandilandbrugsredskab #LandevejenRute54

86 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com