Tvangsfjernelse endte med vold mod politiet


Mandag kl. 11.50 var to politifolk på Ringsted kommune, hvor de skulle hjælpe i forbindelse med en tvangsfjernelse af et barn.

Sagen udviklede sig til, at den ene politimand blev udsat for vold ved gentagne slag på hoved og krop med en hjulnøgle. På trods af volden lykkedes det at få gerningsmanden, en 43-årig mand fra Ringsted og far til barnet, lagt i håndjern efter brug af peberspray.

Politiassistenten blev tilset af en læge, og han kom heldigvis ikke alvorligt til skade ved volden.

Den 43-årige fremstilles tirsdag i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

#Politi #Ringsted

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com