Voldsom bilbrand i carport på Figenvej i Næstved


Kl. 02.13 måtte Midt- og Sydsjællands Brand & Redning rykke ud til en voldsom bilbrand i en carport på Figenvej i Næstved.

På adressen stod fem biler og en større carport i lys luge. Ved brandmandskabets ankomst fik de hurtigt kontrol over branden. De fem biler i carporten udbrændte totalt, og på grund af strålevarmen fik yderligere tre biler samt en lampe og et drivhus varmeskader.

Ingen mennesker nogen til ved branden hvis årsag er ukendt. Politiets teknikkere vil i løbet af tirsdagen undersøge stedet, for om muligt at klarlægge hændelsen.

#Bilbrand #Figenvej

313 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com