Bilister standset med både alkohol og euforiserende stoffer i blodet


En 27-årig mand kom tirsdag kl. 09.25 kørende ad Dyssegårdsvej i Næstved, da han blev standset af politiet. Her fik han foretaget en alkoholmetertest og en narkometertest.

Alkoholmetertesten viste sig at være over den tilladte promille på 0,5, og narkometertesten gav udslag for euforiserende stoffer. Den 27-årige mand blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

En 20-årig mand fra Næstved kom tirsdag kl. 11.18 kørende ad Slagelsevej i Næstved. Her blev han standset og fik foretaget en narkometertest.

Testen viste sig positiv for kokain og cannabis, og den 20-årige mand blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

#Politi #Euforiserendestoffer

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com