Store badedag for elefanter i Karrebæksminde


Det var ikke som i gamle dage, men dem der alligevel var mødt frem, for at overvære at Cirkus Arenas elefanter Lara, Djungla og Jenny fik den årlige Enø-vask fik alligevel en på opleveren.

Ca.8000 liter vand fra 2 brandsprøjter, stillet til rådighed af Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, betjent af frivillige fra stationen i Næstved, blev fordelt både som drikkelse og til udvortes afvaskning på de tre elefanter, som til stor morskab for især børnene, optrådte både stående og liggende under de tre kvarters afvaskning..

Elefanterne ankom til Karrebæksminde tirsdag aften og vandrede uden den store festivas over Græshoppebroen, her blev de indkvarteret ved det store cirkustelt hvor de skal medvirke i forestillingen onsdag klokken 17,00, men inden skulle de traditionen tro, have den helt store vasketur, som skete i overværelse af politiet, og nogle få hundrede fremmødte.

#Enø #Elefantbadning

104 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com