Efterlysning af vidner til en episode 2. påskedag i Vordingborg


Politiet søger vidner til en episode, der er foregået 2. påskedag mandag den 17. april 2017 mellem kl. 16 og 1630 ved busstoppestedet på Prins Jørgens Alle overfor Kvickly i Vordingborg.

Her henvendte en mand i ca. 30 års alderen sig til en kvinde og et barn, der befandt sig i busskuret. Der foregik en meningsudveksling mellem kvinden og manden. Ved busstoppestedet stod endvidere en ung kvinde, på ca. 25-30 år, som havde et lille barn med i en klapvogn.

Politiet vil gerne i forbindelse med denne kvinde, som overværede episoden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

#Vidnersøges #Vordingborg

39 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com