Politimand bidt af ophidset borger i Fjællebro ved Ringsted


Onsdag kl. 09.45 assisterede politiet fogeden i forbindelse med besigtigelse af en ejendom forud for en kommende tvangsauktion i Fjællebro ved Ringsted.

Medens fogeden kiggede sig omkring, afventede politiet udenfor og bemærkede, at en kvinde hastigt kom kørende til stedet i en bil. Der var tale om en 38-årig kvinde fra Ringsted, som var ophidset og fremtog et koben fra bilen. Hun var truende og ville ind i huset, hvor fogeden opholdt.

Politiet lagde sig imellem for at beskytte fogeden, hvoruden der lykkedes hende at bide en erfaren mandlig politiassistent så hårdt i håndleddet med åbent sår til følge. Den 38-årige blev anholdt og sigtet for vold mod politiet, men løsladt efter afhøring til sagen.

Hun vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres.

#Vold #Ringsted #Politi

49 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com