Vejrguderne var ikke med ved Havnefesten i Karrebæksminde


Det skortede ellers ikke på underholdning ved den afholdte Havnefest i Karrebæksminde, men både fredag og lørdag manglede der en hjælpende hånd fra vejrguderne, alligevel havde en del mennesker fundet vej til Karrebæksminde for at tage del i festen.

Lørdag blev der på Enø-stranden lignet op med skumbad for børnene, ungdomsbrandkorpset fra Næstved, var mødt op med en brandsprøjte for at forsyne et område på stranden med skum, men kun et fåtal børn vågede sig ind i søen af skum for at lede efter slikposer. Det altid populære kræmmermarked ved Spar-købmanden tiltrækker uanset vejret altid mange besøgende, men stadeholderne manglede desværre det købelystne publikum. Til gengæld havde den lille transportable kaffevogn rigeligt at se til med at forsyne publikum med friskbrygget kaffe.

I tivoliet på molen var det også sparsomt med besøgende i forlystelserne, og i restauranterne var der både fredag og lørdag mange ledige pladser. Til gengæld manglede der ikke besøgende ved Næstved Havns gamle slæbebåd "Enø" som lå til kaj ved Enø-bageren, den agerede nemlig for en stund cene for John's Guld, der traditionen tro underholder med fortolkninger af John Mogensen, så her var der både trængsel og omsætning.

#Havnefestival #Karrebæksminde

83 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com