Bilafbrænding i Rådmandshaven i Næstved


En lille Peugeot 206 må anses for totalskadet, da den af mystiske årsager og noget hengemt udbrændte på parkeringspladsen i kanten af skoven, ved Næstved kommunes administrationsbygning i Rådmandshaven natten til onsdag.

For nøjagtig en uge siden på næsten samme tidspunkt udbrændte flere biler i en carport på en adresse i Næstved, den brand mente man kunne være påsat. Denne gang drejer det sig kun om en bil, men også branden her ser ud til at være antændt med vilje, et vidne der kørte forbi stedet på cykel, observerede nemlig, lige før den voldsomme brand udviklede sig, at der holdt en anden bil i nærheden af den nu udbrændte, den bil havde forladt stedet, da politiet og brandfolkene fra Næstved ankom.

Branden blev hurtigt slukket, og inden mandskabet forlod stedet, blev bilen fyldt med brandhæmmende skum. Hvem der har været ejer af bilen, og evt. årsagen til at bilen er havnet på stedet, skal politiet senere prøve at finde ud af, den så ud til at være efterladt uden nummerplader.

#Bilbrand #Rådmandshaven

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com