Hundepatrulje fandt bortgået mand


En 59-årig kvinde fra Vordingborg anmeldte tirsdag aften klokken 19.13, at hendes mand var gået hjemmefra et par timer tidligere.

Hun mente, han var i dårligt humør, og selv om hun havde ledt efter ham i området, havde hun ikke fundet ham. En hundepatrulje kom til adressen og begyndte straks at lede efter manden.

Klokken 19.53 blev manden fundet af hundepatruljen ved en lille sø, og han var heldigvis i god behold.

#Hundepatrulje #Vordingborg

49 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com