Ild i gryde og fedtstof i emhætte på Kanalvej


Kanalvej ved Næstved Roklub blev hurtigt onsdag eftermiddag fyldt med udrykningskøretøjer da der kl. 14.49 blev anmeldt brand i en villa.

I ejendommen var der gået ild i en gryde på komfuret, som efterfølgende havde antændt fedtstof i emhætten. Ved brandmandskabets ankomst kom situationen hurtigt under kontrol, og efter at man havde efterset emhætte, aftrækskanal og etageadskildelse med termisk kamera kunne det konstateres at der ingen yderligere fare var.

Beboerne i villa´en slap med en forskrækkelse, og har nu rengøring og lidt reetablering af køkkenet at se frem til.

#Ildigryde #Kanalvej

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com