Motorcykel konfiskeret fra mand uden kørekort


I går klokken 16.45 standsede politiet en 33-årig mand fra Fensmark, da han kom kørende på motorcykel ad Fensmarkvej i Næstved.

Det viste sig, at han ikke havde kørekort til motorcykel. Derfor fik han en sigtelse efter færdselsloven og en besked om, at han ikke måtte køre videre.

Men det havde han muligvis ikke helt forstået, for klokken 17.10 kørte den 33-årige galt på Vridsløsevej i Næstved. Han kom ud i rabatten og mistede herredømmet over motorcyklen, der væltede om på siden og kurede med den 33-årige knap 30 meter og endte i en indkørsel. Han slap med mindre knubs – og en konfiskation af sin motorcykel.

#Konfiskation #Udenkørekort #Fensmark

60 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com