top of page

Fiskernes kapsejlads i Karrebæksminde


Vejret viste sig igen fra sin bedste side, og solen skinnede fra en næsten skyfri himmel samtidig med af fadbamserne blev skyllet ned med samme hastighed som den indadgående strøm i kanalen. Fiskernes årlige kapsejlads blev igen i år et tilløbsstykke, og en oplevelse for tusindvis af besøgende både til lands og til vands.

Fiskerestauranter og udskænkningsstederne havde hele dagen nok at se til samtidig med at flere orkestre, på begge sider af kanalen stod for den musikalske underholdning.

Tovtrækningskonkurancen der er en tradition år efter år, trækker særligt mange tilskuere til. I år var ingen undtagelse, de tilmeldte hold kæmpede en brav, til tider våd kamp, på den dobbelte tømmerflåde, for at undgå at havne i vandet.

Den eneste der ikke havde udsigt til andet vådt, end det han havde i ølglasset var Næstveds borgmester Carsten Rasmussen. Han stod nemlig på den sikre side af kajkanten, og dirregerede tovtrækkerdrengene, og kunne som resultat, udråbe holdet fra den lokale Spar-købmand som årets guldvinder, sølv gik til Børge Jacobsen & Søn. Sidste års guldvinder, de lokale fiskere måtte denne gang nøjes med bronze.

#Fiskerneskapsejlads #Enø #Karrebæksminde

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page