Fiskernes kapsejlads i Karrebæksminde


Vejret viste sig igen fra sin bedste side, og solen skinnede fra en næsten skyfri himmel samtidig med af fadbamserne blev skyllet ned med samme hastighed som den indadgående strøm i kanalen. Fiskernes årlige kapsejlads blev igen i år et tilløbsstykke, og en oplevelse for tusindvis af besøgende både til lands og til vands.

Fiskerestauranter og udskænkningsstederne havde hele dagen nok at se til samtidig med at flere orkestre, på begge sider af kanalen stod for den musikalske underholdning.

Tovtrækningskonkurancen der er en tradition år efter år, trækker særligt mange tilskuere til. I år var ingen undtagelse, de tilmeldte hold kæmpede en brav, til tider våd kamp, på den dobbelte tømmerflåde, for at undgå at havne i vandet.

Den eneste der ikke havde udsigt til andet vådt, end det han havde i ølglasset var Næstveds borgmester Carsten Rasmussen. Han stod nemlig på den sikre side af kajkanten, og dirregerede tovtrækkerdrengene, og kunne som resultat, udråbe holdet fra den lokale Spar-købmand som årets guldvinder, sølv gik til Børge Jacobsen & Søn. Sidste års guldvinder, de lokale fiskere måtte denne gang nøjes med bronze.

#Fiskerneskapsejlads #Enø #Karrebæksminde

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com