Nattetur på ATV - midt på vejen, uden lys og med spiritus i blodet


Klokken 3.34 søndag morgen blev en 26-årig mand, som er kendt som en del af bandemiljøet, standset på ATV på Ringstedgade i Næstved.

En patrulje havde bemærket, at han kørte midt på vejen og uden lys, så derfor blev han standset. En alkometertest viste, at han havde en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Han blev taget med på stationen, hvor han fik foretaget en blodprøve, og klokken 4.25 blev han løsladt igen.

#Spirituskørsel #Ringstedgade

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com