top of page

Gratis musikfestival på De Hvide Svaner Camping


Karrebæk Idrætsforening og De Hvide Svaner Camping vil gerne sammen med Danmark Dejligst invitere til GRATIS festival på De Hvide Svaner Camping fredag d. 21.07.17 kl. 10.00 - kl. 23.15. Danmark Dejligst Karrebæksminde vil i år slå scenen op ved Kæmpehøjen på De Hvide Svaner med udsigt over Karrebæk Fjord. Udsigten forelskede Rasmus Nøhr sig i, da han sidste år besøgte Karrebæksminde i forbindelse med Danmark Dejligst, og der var derfor ingen tvivl om, at campingpladsen De Hvide Svaner i år skulle danne ramme om festlighederne.

Musikalsk kan festens gæster foruden Rasmus Nøhr, Zididada og X-factor deltagerne Morten og Mia, glæde sig til de lokale navne Coffeevoice, Frederik Liberti, Joos Hansen og Butterflies. Ud over musik og vil der være massere af aktiviteter, som Hestevognskørsel, Brandbiler med skum-show, Jumping Fitness, Kræmmermarked, Festfyrværkeri over Karrebæk Fjord og meget mere.

Den opvarmede pool vil være åben for alle, så det er en god ide at huske badetøjet. Udover musik og aktiviteter vil dagen også byde på opvisning af Jumping Fitness og dansere fra Birgit Dans i Næstved. Musikeren og idemanden bag festivalen Rasmus Nøhr fortæller: Festivalen er bygget af frivillige ildsjæle og musikere som gave til det danske folk. Det er lysten til at være og arbejde sammen, der giver gnisten til festen, og det kan mærkes.

Ikke to Danmark Dejligst-fester er ens. Men vi garanterer, at du altid finder det bedste fra madboder og bryghuse til børneunderholdning og musik. Overskuddet går til de lokale foreninger. Vi har hverken hegn, vagter, VIP-område eller medieby, og vi har slet ikke artister med solbriller på. Til gengæld har vi bygget landets største og mindste scene til folkekære og glædesskabende, dansksyngende stjerner og spillemænd, der har lyst at feste sammen med publikum. Nede på jorden og oppe i ølvognen.

Vi mener det virkelig når vi siger "Danmark Dejligst". Vi holder festen de skønneste steder i Danmark, ofte på græsplæner med udsigt til bælt eller sø. Sådan slipper vi for storskærme og lysshow - vi synes, Danmark er smuk nok i sig selv.

Jeg håber, Danmark Dejligst vil give dig lyst til at være med i fællesskabet. Vi vil gerne se høstfesterne, rejsegilderne, andels- og forenings-danmark rejse sig. Livet handler ikke om ting og penge, men mere om at være sammen. Tag dig selv, din kæreste, din gamle mor og dine børn med og se, hvad vi har bygget til jer. Karrebæk Idrætsforening, De Hvide Svaner og Danmark Dejligst håber vi ses d. 21/7 på De Hvide Svaner Camping. I kan læse meget mere om Danmark Dejligst Karrebæksminde på facebook her.

#DanmarkDejligst #DeHvideSvaner

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page