Slag og spark i Grønnegade


Kl. 02.15 natten til torsdag fik politiet en anmeldelse om et overfald på Grønnegade i Næstved.

En 21-årig mand blev overfaldet af tre andre – to 18-årige fra Korsør og en 21-årig tilsyneladende uden fast adresse – og de tre havde slået og sparket den fjerde mand både i ansigtet og på kroppen.

Alle tre gerningsmænd løb derefter fra stedet, men klokken 2.48 standsede en patrulje en bil med de tre gerningsmænd, som alle blev anholdt og sigtet for vold.

Identiteten på de involverede og andre elementer i sagen leder politiet til at antage, at volden er en del af en verserende bandekonflikt.

#Vold #Overfald #Politi

76 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com