top of page

Lynhurtig internet og TV måske på vej til Enø


Nu får sommerhusejerne på Enø muligheden for at tilslutte sig, hvad der siges at være Danmarks bedste og hurtigste internet og TV, med hastigheder fra 50/50 Mbit/s til 500/500 Mbit/s, med hastighedsgaranti, knivskarpt HD-TV, kontakte borgerservice via videotelefon, og leje film med fjernbetjeningen. Fibia har indledt et samarbejde med flere grundejerforeninger på Enø, om at lave en forundersøgelse, for at se om der er grundlag for at rulle fibernet ud på Enø.

Omkring 1.700 husstande har via omdelte brochure fået mulighed for at forhåndstilslutte sig fibernettet. Man kan også gå ind på hjemmesiden WWW.fibia.dk/enø hvor man kan læse om Waoo Fritid til sommerhuset - internet, TV og telefoni. Sommerhusordningen har den fordel, at man for små penge (49,00 kr. pr/m) kan sætte ordningen i bero om vinteren, hvis ikke huset bruges hele året.

Men muligheden er ikke uden betingelser, for kablerne vil kun blive lagt i jorden, hvis interessen er tilstrækkelig stor, det vil sige at mindst 229 ud af det totale antal matrikler skal tilmelde sig ordningen, og det skal ske inden d. 31. august 2017 alle der tilmelder sig inden denne dato vil så blive belønnet med gratis oprettelse og TV-boks (værdi 1.998 kr.) men skulle antallet på de 229 ikke være opnået, vil tilbuddet fra Fibia om fibernet på Enø blive skrinlagt til ubestemt tid.

Har man spørgsmål om det planlagte fibernet på Enø, så vil fiberbilen fra Fibia holde ved SPAR Købmanden lørdag d. 29. juli 2017 fra klokken 10 - 12, her kan man også tilmelde sig ordningen. Tilslutning til fibernettet er samtidig fradragsberettiget i henhold til BoligJobordningen, men kun for den del af udgiften der omhandler evt. arbejdsløn. Skulle man betale for den fulde oprettelse, vil besparelsen være 400 - 600 kr.

Hvis Fibia mener at der er et tilstrækkelig grundlag for at Enø skal have fibernet, så vil arbejdet efter planen, med udlægning af kabler blive påbegyndt så hurtigt som muligt, arbejdet med tilslutning af de tilmeldte husstande, skulle så efter planen være afsluttet allerede til foråret 2018.

#Enø #Internet

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page