Polsk mand død i soloulykke


Politiet fik torsdag klokken 23.12 en anmeldelse om, at der holdt en Citroën Jumpy, der var kørt ind i et vejtræ, på Tyvelsevej i Glumsø.

Da en patrulje ankom, fandt de en 31-årig mand i bilen, som var død. Der var ikke umiddelbart noget i bilen, der kunne identificere manden, men da bilen var på polske nummerplader, kontaktede patruljen en bolig i nærheden, hvor der holdt andre biler med polske nummerplader.

Her blev manden identificeret som en 31-årig polak med adresse i Glumsø. Mandens familie i Polen har fået besked om ulykken.

#Glumsø #Færdselsuheld

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com