Efterlyst tyv fanget og varetægtsfængslet


En lokal indbrudstyv i Næstved, der er særdeles godt kendt hos politiet, har været efterlyst, siden han i begyndelsen af juni stak af fra sin afsoning. Han fik bevilget ledsaget udgang og var til en begravelse på Østre Kirkegård i Næstved, hvor han altså lykkedes med at flygte.

En omfattende efterforskning ledte torsdag politiet til Lupinvej i Næstved. En patrulje bankede på døren på adressen, hvor en 30-årig kvinde åbnede og fortalte, at hun lånte lejligheden sammen med en veninde, mens ejeren var bortrejst. Patruljen spurgte, om de måtte tale med veninden, der skulle være i lejligheden.

Den 30-årige kvinde var ikke meget for at lukke patruljen ind, og da de gik ind i lejligheden, viste det sig da også, at der ikke var nogen veninde. Men der var en mand. Som gemte sig under sengen i soveværelset.

Det var den efterlyste 34-årige mand, og han blev på stedet anholdt og sigtet for en hel stribe af lovovertrædelser.

Manden blev fredag fremstillet for lukkede døre ved retten i Næstved, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.

#Politi #Efterlysning

54 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com