Succes for lokale rally teams ved Komo Rallysprint


Lokale rallykører deltog lørdag i det 32. Komo Rallysprint, som bliver kørt i Gammelrand grusgrav, som ligger ved Svebølle.

Grusgraven er kendt af mange rallykører, og den berømte olievej som er en vejstrækning på rallysprint prøven, er altid velbesøgt af publikum fra det meste af landet.

I dette års rallysprint i Gammelrand var der 60 rallybiler til start hvor de 10 var fra Sverige. Der var to lokale rallyteams som deltog i Rallysprintet, hvor i det ene rallyteam - Venning motorsport fra Herlufmagle - havde to nybyggede rallybiler til start.

Den ene bil, en fin mk2 Ford Escort RS2000 som køres af John Venning, fik en flot 1. plads i hans klasse, og den anden bil er en Ford Fiesta RS som køres af Chris Venning fik en flot 3. plads i hans klasse. Det er nogen flotte resultater i deres nybyggede rallybiler.

Det andet rallyteam var Benjamin Sørensen fra Toksværd som kører en Peugeot 106 GTI. Han kom også på en flot 1. plads i hans klasse.

Så det har været en god dag for de to lokale rally teams.

#KomoRallysprint #Rally #Toksværd #Herlufmagle

69 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com