43-årig varetægtsfængslet efter indbrud


En 43-årig mand fra Næstved blev onsdag kl. 08.32 anholdt og samme dag fremstillet i retten i grundlovsforhør.

Her blev han varetægtsfængslet frem til den 9. august. Den 43-årige er sigtet for henholdsvis tyveri og for indbrud: Tyveriet blev begået den 3. juli i Rema1000 på Parkvej i Næstved, hvor der blev stjålet en iPhone 7, og indbruddet skete den 4. juli i en cafe i Jernbanegade, hvor der blev stjålet både kontanter, en iPhone, en iPad og en skål med rejer.

Politiets efterforskning førte frem til anholdelsen onsdag af den 43-årige i en lejlighed i Næstved.

#Butikstyveri #Tyveri #Næstved #RetteniNæstved

38 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com