Løbsk bil blev stoppet af fodgængerbom


Rundkørslen ved Karrebækvej / Grimstrupvej i Næstved var torsdag formiddag delvis spærret i udadgående vognbane, da redningsmandskab og ambulancepersonale skulle arbejde på stedet, for at befri en chauffør fra en forulykket køretøj efter en ene-ulykke.

En mandlig bilist kom kørende ad Karrebækvej, og skulle passere rundkørslen formentlig på vej mod Næstved, men den foreløbige teori er, at chaufføren lige før rundkørslen har fået et ildebefindende, da bilen uden at bremse fortsatte til venstre om rundkørslen, og videre ca 50 meter over græsrabatten, køretøjet standsede først, da bilen ramte bommene til cykel og gangstien, der fører ind til Jeppe Åkærsvej.

Redningsfolk fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved, fik trukket bilen væk fra cykelstien og fjernet væltede skilte og spildte væsker, samtidig med at politifolk fik trafikken til at glide uden problemer.

Chaufførens tilstand efter han er kørt med udrykning til hospitalet kendes ikke. Bilen en Nyere Mazda C6 fik ved turen hen over kantsten, skilte og rabatter store skader, og må nok betegnes som totalskadet.

#Solouheld #Færdselsuheld

293 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com