Overhaling endte med en væltet motorcykel


Onsdag formiddag kørte en 48-årig mand fra Næstved på sin motorcykel ad Østre Ringvej i Næstved.

Foran kørte en personbil med en 43-årig mand fra Næstved ved rattet, og på et tidspunkt begyndte motorcyklisten en overhaling af bilen. Det blev bilisten fortørnet over, og vidner har forklaret, at han øgede hastigheden og pressede motorcyklisten over mod den modkørende vognbane.

Kort før lyskrydset ved Kalbyrisvej kom motorcyklisten uden om bilen, men i det samme skiftede lyset til gult, og han måtte bremse. På trods af, at motorcyklen skred, væltede og brød i brand, kom den 48-årige ikke noget til ved uheldet, og en anden bilist, der havde en ildslukker med sig i bilen, fik hurtigt slukket ilden.

Den 43-årige bilist valgte at køre videre, men henvendte sig kort efter på politistationen i Næstved. Her blev han sigtet efter straffelovens bestemmelser om at bringe andres liv eller førlighed i fare.

#Politi #Motorcykel #trafikvrede

155 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com