Solo-uheld på Skælskørvej ved Menstrup


Der skete ikke de store materielle skader på køretøjet, da en mandlig chauffør kørte af vejen på Skælskørvej ud for Menstrup Kro Alligevel endte bilen med at blive totalskadet, da redningsfolk fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved var nød til skære taget af den forulykkede bil, inden en 40-årig chauffør kunne frigøres.

Hvad der var årsagen til at en bilist på vej mod Næstved i en Honda Civic pludselig kørte over i den modsatte side at vejen vides ikke. Redningsfolkene måtte først trække bilen ned af et autoværn, inden personen der klagede over ryg og nakkesmerter kunne frigøres. De tilkaldte folk var bange for at bilen ville skride om på siden, derfor blev bilen forsigtigt trukket baglæns ned at autoværnet, det skete med spillet på den ene redningsvogn, inden den tekniske fastklemte person blev skåret fri.

Et andet redningskøretøj nåede ikke frem til ulykkesstedet, højre baghjul eksploderede nemlig under kørslen ca 1 km fra stedet. Det var folk i forureningsvognen der fik et ufrivilligt ophold, indtil et andet køretøj samlede folkene op på vej hjem til stationen. Fremme på stedet var der heldigvis ikke brug for deres assistance, da der ikke var sivet væsker ud af den forulykkede bil som skulle samles op.

Trafikken gled uden problemer forbi uheldstedet, hvor oprydningen var afsluttet på en lille time.

#Færdselsuheld #Menstrup #Solouheld

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va