Solo-uheld på Skælskørvej ved Menstrup


Der skete ikke de store materielle skader på køretøjet, da en mandlig chauffør kørte af vejen på Skælskørvej ud for Menstrup Kro Alligevel endte bilen med at blive totalskadet, da redningsfolk fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved var nød til skære taget af den forulykkede bil, inden en 40-årig chauffør kunne frigøres.

Hvad der var årsagen til at en bilist på vej mod Næstved i en Honda Civic pludselig kørte over i den modsatte side at vejen vides ikke. Redningsfolkene måtte først trække bilen ned af et autoværn, inden personen der klagede over ryg og nakkesmerter kunne frigøres. De tilkaldte folk var bange for at bilen ville skride om på siden, derfor blev bilen forsigtigt trukket baglæns ned at autoværnet, det skete med spillet på den ene redningsvogn, inden den tekniske fastklemte person blev skåret fri.

Et andet redningskøretøj nåede ikke frem til ulykkesstedet, højre baghjul eksploderede nemlig under kørslen ca 1 km fra stedet. Det var folk i forureningsvognen der fik et ufrivilligt ophold, indtil et andet køretøj samlede folkene op på vej hjem til stationen. Fremme på stedet var der heldigvis ikke brug for deres assistance, da der ikke var sivet væsker ud af den forulykkede bil som skulle samles op.

Trafikken gled uden problemer forbi uheldstedet, hvor oprydningen var afsluttet på en lille time.

#Færdselsuheld #Menstrup #Solouheld

195 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com