Bilafbrænding i Herlufsholmskoven


Bilmærke og type var svær at se, efter at flammerne havde raseret en mindre bil til ukendelighed natten til torsdag, alt brandbart var fortæret af ilden, inden brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved fik slukket det overtændte køretøj.

Hvorfor en formodentlig Peugeot 206 var hensat et så afsides sted, og hvorfor den skulle ende sine dage som et udbrændt vrag, er det sikkert kun gerningsmændene der kender til, for bilen var diskret parkeret, uden nummerplader på pladsen ved hundeskoven i Herlufsholm Alle, tæt på HG's fodboldstadion.

Nogle unge mennesker der opholdt sig ved Herlufsholm Hallen havde hørt nogle mindre knald fra området, og kunne efterfølgende se at bilen ved skoven var totalt omspændt af flammer derfor blev der klokken 00,34 slået alarm til 1-1-2, men køretøjet stod ikke til at redde, så nu skal politiet som var på stedet, gennemgå bilen for evt. at finde et ejerforhold.

#Bilbrand #Herlufsholm

146 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com