Bilafbrænding i Herlufsholmskoven


Bilmærke og type var svær at se, efter at flammerne havde raseret en mindre bil til ukendelighed natten til torsdag, alt brandbart var fortæret af ilden, inden brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved fik slukket det overtændte køretøj.

Hvorfor en formodentlig Peugeot 206 var hensat et så afsides sted, og hvorfor den skulle ende sine dage som et udbrændt vrag, er det sikkert kun gerningsmændene der kender til, for bilen var diskret parkeret, uden nummerplader på pladsen ved hundeskoven i Herlufsholm Alle, tæt på HG's fodboldstadion.

Nogle unge mennesker der opholdt sig ved Herlufsholm Hallen havde hørt nogle mindre knald fra området, og kunne efterfølgende se at bilen ved skoven var totalt omspændt af flammer derfor blev der klokken 00,34 slået alarm til 1-1-2, men køretøjet stod ikke til at redde, så nu skal politiet som var på stedet, gennemgå bilen for evt. at finde et ejerforhold.

#Bilbrand #Herlufsholm

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va